iPhone X accessoires test Nog geen beoordeling

Mede dankzij Telefoonhoesjestore.nl heb ik een aantal iPhone X accessoires mogen testen. Zo heb ik een powerbank, een handige oprolbare datakabel en twee telefoonhoesjes ontvangen.

De powerbank doet wat hij moet doen. Dankzij de 5200 mAh kan ik mijn iPhone X anderhalf keer opladen. Het formaat is compact en is hierdoor makkelijk mee te nemen.

De HOCO Zippo Lightning naar usb oplader Gold is ideaal als je een hekel hebt aan kabels die in de knoop zitten. Je rolt de kabel eenvoudig in en uit. Het bevordert ook de levensduur van de kabel doordat de kabel niet in de knoop raakt.

Het eerste iPhone X hoesje is een zogenaamde Ultra Slim Case van het merk Baseus. Zoals de naam al verklapt is het een dunne case. De pasvorm is goed, alle knopjes, openingen en uitsparingen zitten op de juiste plek. Het enige nadeel is dat het hoesje van hard plastic gemaakt is. Hierdoor voelt het hoesje erg glad aan en bestaat de kans op krassen zodra er stof of vuil achter het hoesje komt.

Het tweede iPhone X hoesje is een Touchable Case, weer van het merk Baseus. De flap aan de voorkant beschermt het beeldscherm tegen krassen. Tevens zou je met het flapje het scherm mee kunnen bedienen. Helaas heb ik dit niet kunnen ervaren. Het werkt in ieder geval niet met een glazen screenprotector. Het hoesje is van TPU gemaakt, hierdoor voelt het hoesje flexibel aan en is de kans op krassen nihil. Een nadeel is de pasvorm; de volume knoppen zijn bedekt en kan je ze alleen bedienen als het hoesje open is.

Neem eens een kijkje op de webwinkel van Telefoonhoesjestore.nl. Ze hebben een ruim aanbod aan producten. Misschien hebben zij het perfecte iPhone 8 hoesje voor jou. Ook voor de allernieuwste smartphones kun je bij hen terecht. Zo hebben zij al een Samsung Galaxy S9 hoesje.

Help anderen door dit bericht te beoordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.