De Samsung Galaxy Note7 is vanaf 9 september verkrijgbaar Nog geen beoordeling

IMG_1759

De officiële leverdatum van de Samsung Galaxy Note7 is 9 september 2016. Je kunt de live demo al in enkele winkels bewonderen. Zo staat er ook een live demo bij mij in de winkel.
Zo vernieuwend is de Note7, ten opzichte van de S7 en S7 Edge, niet. Toch ben ik gecharmeerd van de nieuwe Note-serie. Het toestel is snel en ziet er gelikt uit.

De volgende unieke eigenschappen spreken mij het meest aan:

Kleur
Zwart is nu écht zwart. Dit keer is de metalen behuizing nu ook zwart. Bij de S7 en S7 Edge is dit grijs.

Intern geheugen
Het toestel beschikt standaard over 64GB geheugen.

S-Pen
De S-Pen is weer beter dan de vorige S-Pen. Hij is nauwkeurig en reageert direct. Het schrijven met de S-Pen werkt misschien nog wel beter dan een echte balpen. De Note is gemaakt voor artistieke gebruikers. Zo kun je hele potretten op het witte digitale doek maken. Jammer genoeg, ben ik niet zó artistiek. Ik kom niet verder dan bij het mengen van kleuren (wat overigens ook vermakelijk kan zijn).

Irisscanner
De irisscanner is een handige functie. Deze optie kennen wij al van de Microsoft toestellen. Het is nu mogelijk om bestanden en mappen door middel van een pincode, vingeradruk of irisscan te vergrendelen.

Afbeeldingen Note7

Kun je niet langer wachten en wil je de Note7 live zien? Ga dan snel naar een Samsung verkooppunt en test de Note zelf uit!

Help anderen door dit bericht te beoordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.