Is dit een stille hint naar de HTC One M10? Nog geen beoordeling

HTC M10 powerof10

Vandaag heeft HTC een officieel Twitter bericht met de tekst: “#powerof10” naar buiten gebracht. De kans is groot dat dit een stille hint is naar de nieuwe HTC One M10.

Zal dit een stille hint naar de HTC One M10 zijn?

Zoals je kunt zien heeft HTC een mysterieuze afbeelding onthuld. De speculaties gaan rond dat dit de behuizing van het aankomende HTC smartphone model is. Wat wij hieruit op kunnen maken, is dat de behuizing weer van metaal zal zijn.

Wat zijn de specificaties van de nieuwe HTC One M10?

Als wij de geruchten moeten geloven krijgt de nieuwe HTC One M10 een 5.1 inch QHD AMOLED scherm. Draaiend op een Qualcomm Snapdragon 820 chip, met 4GB RAM werkgeheugen en 32GB interne opslag geheugen. Verder zou het toestel aan de achterkant een 12 UltraPixel camera met fasedetectie, laser autofocus en optische beeldstabilisatie krijgen. Aan de voorkant een 5 UltraPixel selfiecamera en vingerafdrukscanner. Het toestel zou draaien op Android versie 6.0 Marshmallow en HTC Sense 8.

Er zou ook al een foto van de M10 zijn uitgelekt. Is dit echt of zal dit een hoax zijn?

HTC One M10

Zal dit officiële bericht daadwerkelijk een aankondiging van die nieuwe HTC One M10 zijn? Er zit niets anders op dan af te wachten. De tijd zal het leren.

Houd de website in de gaten voor het laatste HTC nieuws. Wil je liever automatisch bericht krijgen? Dat kan! Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg mij op Facebook!

Help anderen door dit bericht te beoordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.